CSi is uw partner en expert in palletiseren.

CSi is met 60 jaar ervaring de wereldwijde expert op het gebied van intelligente product handling. We zijn een loyale partner die voor u volledig geïntegreerde palletiser systemen ontwerpen, produceren, leveren, installeren en optimaliseren. Samen met onze klanten over de hele wereld vinden wij oplossingen met behulp van ons professionele project management en onze optimale klantgerichtheid. Grote marktleiders in de “Fast Moving Consumer Goods” (FMCG) branche werken met CSi systemen.

De productverwerking binnen uw bedrijf wilt u zo snel, efficiënt, veilig en kostenbesparend mogelijk organiseren. Het automatiseren van productstromen, het transport en het palletiseren van uw producten wilt u daarom goed geregeld hebben. CSi ontwerpt transportsystemen die de schakel vormen tussen de productieverpakkingslijnen en palletiseermachines.

Een breed scala van End of Line of multi-line palletiseertechnologie is beschikbaar. Wanneer u op een van onderstaande producten klikt, vindt u daarover meer informatie op onze Engelstalige website:

Daarnaast zorgen alle CSi oplossingen voor de beste pallethandling systemen. Alle pallethandling modules, zoals rollen- en kettingbanen, transferwagens, liften en draaitafels, voldoen aan de hoge kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen die onze klanten stellen.

Baanbrekend is de MOre software. Het biedt alle benodigde gegevens, precies zoals u het hebben wilt, op het moment dat u het nodig hebt. Met MOre kan de informatiekloof tussen uw IT-systemen en de controles op de fabrieksvloer volledig worden gedicht.

Tenslotte biedt CSi palletising een toegewijd service team voor klanten over de hele wereld. Bij problemen met uw installatie en technische ondersteuning is de CSi-helpdesk 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Hebt u vragen over uw specifieke situatie? Of hebt u meer informatie nodig? Bel of mail ons.

Waarom palletiseren?

Onze systemen besparen tijd, elimineren zware arbeid aan het einde van het verpakkingsproces, verminderen arbeidskosten & personeelsbehoefte, zorgen voor hoge palletdichtheid en daardoor lagere transportkosten. Een CSi palletiser biedt een significant return on investment. Tevens kunnen de systemen 24 uur per dag palletiseren.

palletiser
palletiser systemen, palletiseren

Waarom kiest u voor een palletiser van CSi palletising?

Een palletiser systeem wordt geleverd met de volgende eigenschappen:

geringe vloercapaciteit

uiterst bedrijfszekere werking met een beschikbaarheid van 99% of hoger

robuuste techniek, bewezen tijdens 24-uurs bedrijf

hoge kwaliteit van de gebruikte componenten met 3 jaar garantie

lage energieconsumptie

goede toegankelijkheid naar alle onderdelen

zeer laag geluidsniveau

lage service- en onderhoudskosten

hoog veiligheidsniveau (Performance Level D)

hoge mate van flexibiliteit

automatische en eenvoudige palletiseer-patronen wissel

zeer overzichtelijk menu-gestuurde bediening via Touchscreen

korte installatie en in bedrijfstelling periode nodig

Vragen over uw specifieke situatie en hoe wij daarbij kunnen helpen? Of heeft u een andere vraag? Stel hem aan een van onze collega's

Neem contact op

    Download de Whitepaper

    Wilt u alvast meer weten over het leasen van palletiser systemen? Lees dan onze whitepaper die duidelijk maakt dat u niet altijd vooraf uw geld in een palletiser systeem hoeft te investeren

      Meer informatie? Bel ons op.